Deze website gebruikt cookies
Deze website gebruikt cookies alleen om correcte functionaliteit van de site te kunnen garanderen.
×
BBQ Rookhout
 x 

Winkelwagen is leeg
Printen

Oak Chips - 500 Gram

De chips van eikenhout geven een milde tot stevige smaak en is veelzijdig voor vele gerechten bijvoorbeeld vlees(rood), vis, varken en wild.

Gebruik enkele blokjes voor een goede rooksmaak. Chunks niet weken in water, ze kunnen direct op de kolen geplaatst worden.

Bij bestelling vanaf € 35,- gratis verzending.
€ 4,95
Bedrag BTW€ 0,86
Beschrijving De chips van eikenhout geven een milde tot stevige smaak en is veelzijdig voor vele gerechten bijvoorbeeld vlees(rood), vis, varken en wild. Gebruik bij de chips wat aluminiumfolie. Maak een bolletje met een handje chips en prik wat gaatjes erin en dan op het vuur plaatsen. Of gebruik een smokerbox. Bij bestelling vanaf € 35,- gratis verzending.

Informatie

Gedroogd Haardhout is al meer dan 25 jaar dé specialist voor uw haard- en brandhout wensen. Door een gedegen kennis over de producten die wij u aanbieden kunt u bij ons altijd terecht voor een eerlijk en kundig advies. Heeft u vragen of opmerkingen over een product, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten voor uw situatie? Wij helpen u graag. Ons motto is immers:

"Kwaliteit en service, voor een eerlijke prijs"

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Contact

Adres:
Jozef Israëlslaan 46, 1318 RL, Almere

Mail:
info@bbqrookhout.com

Telefoon:
06-51 52 51 29

BTW-ID Nr.:
NL00 159 4449 B18

JUMP TO TOP