Deze website gebruikt cookies
Deze website gebruikt cookies alleen om correcte functionaliteit van de site te kunnen garanderen.
×
Gedroogd Haardhout
 x 

Winkelwagen is leeg

GedroogdHaardhout.nl
Gedroogdhaardhout is in 2012 opgezet door Ignace Bakker. Tot Mei 2018 was het gevestigd in Amsterdam met een opslag in Zwanenburg. Per 1 juni 2018 is Cor Helmers de nieuwe eigenaar en wordt gedroogd haardhout gerund vanuit Almere. Op dit moment maken wij gebruik van 2 opslaglocaties en doen wij het transport met eigen middelen. Voor de bezorging van onze producten maken wij gebruik van een pick-up truck met een zakbare tandemas aanhanger en een elektrische pompwagen.

Cor Helmers
Mijn hele leven ben ik al bezig met hout en vuur stoken, deze passie wil ik delen. Ik ben een zoektocht gestart naar wat ik prettig vind branden. En wat betaalbaar is en goed voor het milieu is. Wij zijn sinds 2015 ook leverancier van houtbriketten en aanverwante producten. Alle producten zijn door ons zelf getest en geschikt voor openhaard en houtkachel. In een straal van 50 kilometer rond Almere leveren wij gratis bij een minimale bestelling van € 100,-. Uiteraard mogelijk om diverse briketten te combineren voor uw bestelling. Voor zowel de openhaard als de houtkachel leveren wij hout- en nachtbriketten en aanverwante artikelen.

Informatie

Gedroogd Haardhout is al meer dan 25 jaar dé specialist voor uw haard- en brandhout wensen. Door een gedegen kennis over de producten die wij u aanbieden kunt u bij ons altijd terecht voor een eerlijk en kundig advies. Heeft u vragen of opmerkingen over een product, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten voor uw situatie? Wij helpen u graag. Ons motto is immers:

"Kwaliteit en service, voor een eerlijke prijs"

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Contact

Adres:
Jozef Israëlslaan 46, 1318 RL, Almere

Mail:
info@gedroogdhaardhout.nl

Telefoon:
06-51 52 51 29

BTW-ID Nr.:
NL00 159 4449 B18

JUMP TO TOP